- Fruita, verdura i hortalisses fresques, de l'època i de la regió (50% de l'alimentació diària).
- Cereals: integrals sencers i en flocs (arròs, quinoa, mill, blat sarraí, amarant, civada, cuscús d'espelta, pasta d'arròs, quinoa i de soja). Pa integral, pasta integral.
- Llegums: llenties de diferents tipus, azukis, cigrons, soja verda…
- Làctis: formatges magres, iogurt natural bio, quefir, tot preferiblement de cabra o d'ovella.
- Proteïna vegetal (de soja, tofu, seitan, tempeh…).
- Llavors oleaginoses crues: lli, sèsam, girasol, carbassa.
- Fruits secs crus: avellanes, ametlles, anacards, nous, macadàmies, nous del Brasil…
- Fruita dessecada biològica: orellanes, dàtils, figues, raïm-passa, etc.
- Begudes vegetals d'arròs, civada, soja, ametlla…
- Endolcidor natural a elecció (sucre de canya integral, xarop d'atzavara, melasses de cereals).
- Tortitas de cereals: arròs, blat de moro, quinoa, multicereals…
- Patés vegetals: d'oliva, albergínia, tofu i algues, humus…
- Olis: d'oliva de primera pressió en fred ecològic i un altre oli de primera pressió en fred com a lli, sèsam o girasol.
- Condiments: sal marina d'herbes, salsa de soja, gomàs.
- Algues: dues o tres varietats (nori en flocs, arame, wakame, kombu).
- Complements naturals: germen de blat + llevat de cervesa a flocs, lecitina de soja.
- Misso blanc (= pasta de soja fermentada).
Affaire Bygmalion : les vraies factures de Sarkozy
1 Comentarios
-
Esto es una prueba de comentario
28 ene 2021 - 09:54